Sämst uppdatering.

Men vet ni vad...? JAG FYLLER ÅR OM 15 DAGAR, WOOOOOPWOOP!

Jaja, kom precis hem från Täby, natha & Emelie tvinga dit mig för att köpa julklappar, haha söta som dom är!
Har även hunnit måla mina naglar..svarta, är inte så mycket för svarta naglar men de vart helt okej, de försvinner om några dagar ändå så, hehe (;

Jaja, här får ni en bild som jag precis tog. Vi hörs, Pussar!


Godmorgon.

Fan vilken jobbig jävla morgon, orkar fan inte. Är så jävla sur idag.
Men här får ni två bilder som jag hann ta imorse. Puss.


Oj, söndag nu då..

Haha vilken jävla helg, allt va knas i fredags, misslyckad fest, va ute i några timmar, gick en bra jävla bit, träffade randoms, skitfull, osv.

Lördags, bakis, träffade älskling ett tag, krök hos en kompis, skitfull, blåmärken, sov på en sackosäck, musik.

Söndag (idag), bakis som ett cp, chillat, sova i några timmar, ätit & film, plus telefonprat med killen.

Och ja, några ord som sammanfattade min helg, sjuk helg, går typ inte att beskriva. Menmen, både misslyckad & lyckad HAHA, jaja, får se om jag drar till skolan imorrn, mår fett dåligt. Vi hörs, Puss!

Någon random bild jag hitta på luren.


Godmorgon läsare.

Har precis fixat klart mig, tyvärr gick jag inte upp vid sju menmen..istället gick jag upp för en kvart sen och stressade sönder. Ska gå till bussen nu så att jag inte missar den, hahha typiskt. Jaja, vi hörs, Pussar!


Sista inlägget.

Det här blir sista inlägget för ikväll. Börjar klockan 10 imorrn men måste upp sju för ska ta ut pengar, duscha osv, jaha, FREDAG imorgon, Woopwoop! Vad ska ni göra sötnosar? :) (kommentera nuuu) hörs, Pussar!

Bild från idag.


Har jag berättat..?

Juste, har jag sagt att de kommer bli mobilbloggning ett tag framöver för jag slog sönder min dator? Eller alltså den funkar men man ser bara halva skärmen..det har blivit värre än vad den va när jag slog den & den ger mig stötar, därför tänker jag inte använda den. Bara så att ni vet, pussar!


24 november 2011.

Sitter hemma framför soffan helt fixad och allting, började för en kvart sen men har fortfarande inte åkt. Nä, ska faktiskt kolla bussar nu sen dra mig till skolan! :) vi hörs, pussar!

Myyyyyyyysigt med filten.


Ingen uppdatering.

Soooooorrry för att jag inte har bloggat idag men jag har inte tänkt på bloggen någonting idag så..ja, resultatet.
Imorrn är de torsdag sen FREDAG, wooopwooop! Hur taggade är ni? :D
(äh, ni kommer ändå inte kommentera).

Jaja..chilling with Vanessa annars, planerar helgen och så, väntar på ett samtal, gaaaah, damp snart! Hörs iallafall, PUSSAR! :D

Bild tagen idag.


Sömnproblem.

Hehe, tänkte blogga lite, kan ändå inte somna så har inget bättre för mig.
Ligger i sängen med musik & messar lite, skitkul verkligen.. Men ja, idag/imorrn så SKA jag till skolan och sen efter de så blir de att träffa Vanessa och hämta lite saker hos mitt x, orkar verkligen inte, kanske tar de nån annan dag. Vi hörs, pussar!

Fan, ska upp kl 6..fml.

Tänk om kärleken ändå kunde va enkel..


Miiiiss it

Saknar mina långa naglar, dom går ju typ av hela tiden!! :(
Jaja, målade nyss klart mina naglar med en svag rosa men de åker bort på fredag & då fixar jag fransk manikyr, hihi :))
Hörs, Pussar!


22 november 2011.

Heey, är ni rädda för att kommentera eller någonting? För jag får ju inga kommentarer men läsare får jag. Iallafall, sitter inne i rummet och ska sätta luren på laddning (intressant) och fixa mina naglar innan jag går och lägger mig..ska upp kvart i 6 så.. Jaja, vi hörs imorgon!

Jag lägger upp en bild på naglarna sen. Pussar!

Bild på mig och min fina tjej.


Godmorgon.

Godmorgon läsare!
Vaknade för ungefär en timma sen, missade skolan idag pga av något som hände igår natt, ja..fick iallafall inte sova tillräckligt.

Hm..sitter & kollar på tv, ska snart ut & röka, samtidigt ut med hunden. Vi hörs senare, pussar!


.

Bloggen är cp därför uppdaterades inlägget nedanför nu ist för imorse. Kul att jag märkte det också. Iallafall sitter inne i ett skötrum tillsammans med Nathalie & Ellinor, vi va tvugna och ladda luren så..ja, haha.
Nej nu vill jag kolla kläder, puss!


-

Haha sorry för ett mongo inlägg igår men jag stod inte på mina två fötter om vi säger så, lol. Eh, sitter på bussen nu påväg till skolan..fan vad kallt det är ute.. Jaha, puss på er!

Dagens outfit, HAHA kolla ansiktet!


Hahhahahahaha skola imorrn och jag orkar inte

Vet bi varför? Neeeeej


20 november 2011.

Jaha, kom hem runt 1 tiden från Täby, sov borta, både i fredags och lördags med bästa. Iallafall, sitter i köket och käkar granatäpple, söndag..fyfan alltså.
Jaja, hörs senare. Pussar!


Godnatt.

Godnatt. Fredag imorrn, okej..ni är inte efterblivna. *tummen upp*


Godnatt.

Ska lägga mig i sängen nu, messa lite och sedan sova. Skola imorrn, börjar 09.05 så åker hemifrån kvart över 8, lugna puckar! Torsdag imorrn då, ska sola & sen hem, vi hörs pussar!


19.25

Hej babes!
Sitter uppe i Vanessas rum och kollar på när hon städar, haha de lät inte speciellt kul va..hihi. Iallafalll, måste ut & röka men människan är för seg och hon lär inte orka följa med ut..jaha, hörs iallafall. Pussar!

Update: nej hon orkar inte -.-


Hemma från skolan.

Stannade hemma från skolan idag tillsammans med vanessa, ingen av oss mådde så bra så lika bra. Iallafall, ska snart ut & röka och sedan kolla tv eller något. Vi hörs, pussar!
Här får ni en bild på mig & min älskling.


Oj, vad blogg är tråkigt.

Haha tjena babes, Ehm ja..vad ska man säga? För de första, blogg suger men min statestik går uppåt så fortsätter skriva..för eran skull, tönt jag är.
Kom precis hem från Täby centrum, köpte lite grejer, passade på när de ändå ligger en kvart med tåg från min skola...hahaha vadå passade på? Skolan kommer typ alltid ligga där.
Vi hörs, pussar!

Bild på mig & Emelie!


- Om exakt en månad.

Om exakt en månad fyller jag år, taaagggad!
Iallafall, sitter i mitt rum med Vanessa, har inpackning i håret & lyssnar på musik, chiiill! :) aja, juste va i vårdcentralen idag.. Fml orkar inte berätta varför jag va där men hoppas de fixar sig, pussar!


Everything inside me says no.

Sitter hemma och chillar med musik samtidigt som jag smsar med lite folk! :) hm, igår somnade jag i ensta, ina och jag va för trötta för att dra hos hem så det va lite knaaas! Iallafall..idag är de söndag & farsdag, soft, så Vanessa bakar tillsammans med min lillasyster så jag ska iallafall käka kladdkaka :D muuuuuums! Vi hörs, pussar!

Här får ni en bild på mig & finaste.


Random inlägg.

HAHA

Igår va en grym kväll firade finaste nathalie på guld panda osv, ikväll kör vi igen, och nu jääävlar!
Ska snart börja fixa mig så jag kan gå ner till centrum och möta lilla ina, sen drar vi mot berga, GRYMT!
Vi hörs, puss!

Här får ni nån gammal bild.


Jag är tillbaka i sverige.

Kom hem för kanske en timma sen, landade vid 2 tiden någongång. Kanske låter sjukt när jag säger de här men fan vad bra det känns att vara hemma i Sverige igen. Vi hörs, pussar!

Btw, jag har tatuerat mig.


RSS 2.0