HÖSTEN ÄR FRAMME..


nu känner man verkligen att hösten är här och alla tar på sig varmare kläder, man börjar använda vantar och mössor och vissa har till och med sin fjällräven på morgonen påväg till skolan och det kommer jag nog också börja ha, hihi. inte för att jag vill vara som alla andra utan det är för att när jag går till skolan så är det så grymt kallt att jag bara vill gå hem igen och det skulle jag kunna göra men gör det inte, så där har ni anledningen.
hur har ni börjat klä er inför hösten ? :)

EN LYCKAD DAG

ah som ni kanske redan vet så hade jag ju prov idag och jag tyckte att det gick bra för mig, har inte fått resultatet än men jag vet att jag kmr att få ett bra betyg, jag kunde ju allt och jag kände mig säker på det och gick igenom pappret kanske hundra gånger. har inte så mycket mer att skriva så vi kanske ses lite senare, annars så vet ni att jag tar hand om mig själv, duschar, peeling och massa andra saker. ni får ha det så bra så hörs vi :)
kyssar

BACK FROM TÄBY CENTRUM

ah nu har jag kommit hem från täby centrum med mathilda och jag vill bara säga tack för dagen älskling.
nu får ni bilder på mitt köp, ganska nöjd ;)


randig tröja - hm 99:-


en grå munktröja - hm 199:-


telescopic mascara - kicks 159:-


läppstift för torra läppar - åhlens 25:-

förlåt för dom dåliga bilderna, men fortfarande : usb kabeln funkar inte så det blir webben som suger !

LER PÅ UTSIDAN, GRÅTER PÅ INSIDAN

jag vet att du kommer att tycka att den här texten är patetisk men ärligt talat så bryr jag mig inte längre vad du tycker. jag har följt så mycket för dig, bara dig och det ända jag får tillbaka är skit, bara massa skit. nu orkar jag inte längre och säger ifrån, den här gången kommer jag inte att göra så som du säger, utan jag ska följa min väg även om jag måste säga att tiden med dig är underbar och tack för den tiden. jag kan få tårar när som helst men helt vill jag inte att dom ska komma ut, du är inte värd någonting från mig. jag tycker att jag har vart som en hund som har vart bakom dig hela tiden, stöttat dig. du ringer och är ledsen och självklart så hjälper jag dig, men sen innan du lägger på så säger du, aja hejdå och lägger på luren ? tycker du att det är okej ? jag får inte ens ett tack av dig efter allt jag har sagt till dig. öga mot öga har jag sagt att du är underbar, att du är allt för mig du betyder allt för mig och att jag grät när vi va osams, och det ända du gjorde va att du började skratta, vet du en sak ? du krossade mig till miljontals bitar då, jag vart så ledsen inombords. det ända jag kunde göra va att le på utsidan men du ska veta att jag grät på insidan. jag har det ganska enkelt med att lita på personer och släppa in dom till mitt liv, men efter det som hände med dig så tvekar jag bara hela tiden, jag har svårt för det nu. du har gjort mig till den dåligaste människan i mitt liv, du har gjort så att jag bara gör dumma saker, saker som jag inte ville göra som jag fick skuldkänslor efter av. du förstår inte hur mycket du betydde för mig, du visste inte det just därför trodde du att du kunde leka med mig, som om jag bara vore en liten docka som inte betydde någonting. kalla mig inte falsk för det är inte jag som är det utan du !

LIKE A PARTY

kom hem för några minuter sen, har vart och lämnat pappa vid min skola till föräldrarmöte, asso han hittar inte till klassrummet så jag va tvungen att följa honom dit, haha (: imorrn ska jag vara med mathilda och vi ska typ till täby, det va ett riktigt bra tag sen jag va där och med henne, saknar det ! bruden är fan underbar, jag älskar henne högt verkligen ! vi hörs senare, ciao kyssar

STEFFIE UR FUNKTION

idag tror jag att det är en dag då allt går fel, jag kan inte koncentrera mig när jag försöker plugga till provet vi har imorrn, usb sladden funkar inte och mina naglar har gått av, fast jag ska ju göra gelenaglar antingen på fredag eller lördag så det kan jag klara mig med, lovely ! och en annan sak som är dålig, som ni kanske redan vet men min mysdress kom inte idag med paketet men det kommer nästa vecka och det är skit långt kvar..fan ! hörs lite senare. kyssar

AFTER SCHOOL : HOMEWORK

nu sitter jag här med jussi och ska snart plugga, först ska hon skriva ett inlägg.
min mysdress kom inte idag, men snart i veckan i hope !
hörs senare ! kyssar

SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR


nu ska jag dra mig mot tv för att kolla på mitt favorit program, svenska hollywood fruar. imorrn får ni bilder och förklarningar steg för steg hur jag gör med min hårförlänging när jag tvättar det, men tills dess får ni nöja er. vi hörs imorrn efter skolan i think, om jag inte pluggar.. btw, ska försöka ta mig in i datasalen för att blogga (a)
vilka kollar också på programmet ikväll ?

VECKANS MÅL

- göra gelenaglar
- färga håret
- köpa nytt smink
- köpa ny neccesär
- äta på mc donalds
- köpa linnen / jeans
- köpa nagellacks borttagning / nagellack

det med fet stil är ett måste

THE WORLDS BEAUTIFUL

 
visst är tårtan söt ? ja såklart den är. det va tårtan på den lilla flickans kalas och allt va av hellokitty, bordet, glaset, tallrikarna, godisar & som ni ser tårtan + ballongerna va det en hello kitty på. omg i think im in love.

OUTFIT & FACELOOK


touse linne - colombia
vitt bas linne - hm
jeans - cheap monday


SKOLA IMORGON

nu har jag precis hoppat in i duschen och ska fixa mig tills imorrn och skolsakerna. vi hörs kanske imorrn på morgonen eftersom jag börjar 9. godnatt mina söta läsare och förlåt för dålig uppdatering idag, bättre imorrn jag lovar !

LIKE A (STÄDDAG) TO ME

ah nu ska jag börja fixa akvariumet och rummet sen ringa erina och filippa som precis gick.
nu ska jag skynda mig, hörs sen.

FJÄLLISEN ÄR FRAMME

så nu har jag precis kommit in, har vart ute med erina och filippa..okej dom är fortfarande ute men ska snart komma in till mig för vi ska kolla på film och sen ska dom slagga här, det är mycket som har hänt idag men jag pallar inte berätta allt för om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mkt. ah..va iallafall ute med min fjällis för att det va så kallt ute, så nu har jag tagit fram den. iaf, ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare eller imorrn.. kyssar och godnatt på er

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

nu säger jag stopp och svaren kommer nu. tack för alla frågor :)

- har du bra självförtroende ?
svar : om jag ska vara ärlig, ibland, oftast inte.

- ska vi följa varann via blogglovin ?
svar : vet inte, det får vi se.

- favorit mat ?
svar : det är nog, en tallrik med kyckling, ris & bearneise sås ( stavning? )

- går du på nån sport ?
svar : nej det gör jag inte, jag gick på tennis & ridning.

- gillar du tennis ?
svar : jag har gillat det, men det är fortf. roligt

- vem av dina kompisar har känt dig längst ?
svar : svarar på den när jag kmr på det, okej ?

- favorit seríe ?
svar : vänner slår allt

- film eller tv ?
svar : jag väljer nog film

- falsksanning eller nbitchie ?
svar : falsksanning läser jag mest

- favoritfärg på kläder ?
svar : svart, vitt + blått

- vad gillar du för film/musik ?
svar : jag gillar skräckfilmer, och när det gäller musik..hmm..like britneys och christina aguleria :)

- vad är din favorit hundras ?
svar : chihuahua och jack russel

- har du en pojkvän ?
svar : nej det har jag inte för tillfället.

- hur länge har du bloggat ?
svar : har ju startat om ett fåtal gånger men sammanlagt 1 år och 7 månader snart

- vad heter din hund ?
svar : chica heter min älskling

- vilken skola går du i ?
svar : söderfjärd i vaxholm

- kissie eller amir ?
svar : gaybloggen slår allt

- kenza eller blondinbella ?
svar : kenza är snygg men helt okej blogg, blondinbella är söt med en helt okej blogg, vet inte men jag tar nog kenza i think.

- paow eller dessie ?
svar : haha får den varje gång. nu måste ni förstå, paow är inte söt, dessie är hur söt som helst och bra blogg :)så dessie väljer jag solklart, ingen tvekan på det.

- favoritplagg till hösten ?
svar : ett par högklackade skor med en mysig kofta och ett par jeansleggings + mössa & halsduk

MÄN SOM HATAR KVINNOR

jag vet ni kommer tycka att jag är fullständigt ute ur spelet just nu, men jag har inte sett filmen " män som hatar kvinnor " och inte heller " flickan som lekte med elden " och vad jag har hört, så är flickan som lekte med elden en uppföljare av män som hatar kvinnor. och jag tänkte hyra män som hatar kvinnor nästa helg eller nått och frågar er därför.. tycker ni att filmen är bra ?

STEFFIE " HJÄRTA " HELLO KITTY

ah nu är jag hemma från den där lilla flickans kalas, och shit allt är av hello kitty, till och med tårtan och allt är så fint gjort, skulle kunna vara ett kalas till mig, haha (a) ah ska snart dra ut, hörs senare.
vad har ni hittat på för idag dåra ?

LIKE AN HAPPY DAY TO ME

ah okej nu är jag lycklig. igår fick jag bort allt från mitt löshår och kammade ut det så det är som nytt igen och idag ska jag tvätta det men det får bli efter kalaset jag ska på. ni vet den där lilla flickan jag har pratat om ? hon ska nämlingen ha kalas idag, hon fyllde ju 3 år för ett par dagar sen. ah men vi hörs kanske när kalaset håller på om jag kommer hem en sväng eller så hörs vi mot kvällen, efter fem alltså. förlåt för dålig uppdatering, ska bättra mig..ha det så bra hejdå. + att ni får dagens outfit efter det också.
kyss

BFF ÄR LESBISK...IT'S TRUE

bjuder på fyra bilder från oss som vi tog nyss...


jussi : fuck you bitch
steffie : smile bitch


jussi : pussar till er alla
steffie : hahah, du är fan skön bruden !


jussi : kolla på mig, jag kan se ut som en kiiiiiines !
steffie : och jag kan le som en liten bebis.


jussi : jag har långa naglar och svart hår och ser ut som en liten fjortis whit makeup ;)
steffie : göm mig, jag är för rolig idag, mahah ^^

haha, fyfan vad vi är grymma på att ta bilder, right ?


WANT YOU BACK

nu sitter jag här hemma hos jennifer sen några timmar tebax. idag har vi bestämt oss att bli tjocka så jag köpte en bj och två burn plus en liten chips påse, najs. vet inte om jag ska sova här, om jag gör det så kommer jag nog inte att blogga, men om jag ska sova hemma så bloggar jag när jag kommer hem, så vi hörs.
btw, hoppas på massa pics ! kyssar


DAGENS OUTFIT


blått linne - lindex
vitt bas linne - hm
rosa skärp - ginatricot
jens leggings - bikbok
armband - mormor har gjort

JUSSI ON THE ROAD

nu är bästis på väg hit hem till mig, för båda trodde vi började kl 9 men vi börjar senare, haha ^^ hörs senare idag kanske, ska försöka komma in på datasalen också ;) kyss

HÖRS IMORRN

nu ska jag hoppa in i duschen, hörs imorrn efter skolan, puss

BILLYS PIZZA, TV & TRÖTTHET

ah shit nu sitter jag här helt konstig i huvudet och snackade med bff för ett tag sen, goch vad underbar den bruden är, älskar henne ! ah jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska säga.  hörs antingen senare ikväll eller imorrn, för jag måste vila om jag ska kunna vara frisk imorrn. kyssar
jag va bara tvungen att lägga ut en bild på mig för att visa er hur jag ser ut just nu, ingen vacker syn direkt. helt ofixat hår, osminkad och trött som fan..jag ser faktiskt ut som en liten bebis.

ååh, goosch vad tänker jag på när jag lägger ut den här bilden ?!

A RAIN DAY

ah nu sitter jag här och kollar ut på fönster när det kommer ner vattendroppar från himlen..usch vilken tråkig dag det är idag. jag är sjuk idag också och gick därför inte till skolan..för två dagar sen då jag också va sjuk så mådde jag illa, hade huvudvärk, svinglade och hade feber. och nu sitter jag här med feber och huvudvärk, så det har blivit bättre. imorrn ska jag till skolan för jag har missat så sjukt mycket..skolläkare, test och nu på onsdag är det prov och allt..känns verkligen inte bra. har inte så mycket mer att skriva. ha det så bra medans jag ligger och sover.. :/ pussar från eran sjukling
och tack till jennifer som bryr sig om mig, och mathilda !

*HOST* IM SIIK

oh shit, idag gick jag inte till skolan för att jag är sjuk. mår illa som bara den och har ont i huvudet och halsen, ska snart ner till ica för att köpa halstabletter, vart aldrig av igår pga att jag inte orkade. iallafall..har inte så mycket mer att skriva för att min lillasyster ska blogga nu, kyssar!

THE ONE I CAN SEE

ah nu sitter jag här helt nyduschad jag kan berätta vad som hände emellan det förra inlägget och det här.. efter att jag hade skrivit inlägget så gick jag till tv och satt och kollade på massa program. sen kände jag att jag började må jätte dåligt och gick därför till min säng och somnade..väcktes kl 7 så jag sov i två timmar..sen så kollade jag på vänner och när det va slut så kollade jag på wipeout, missade asso idol idag. iallafall och sen hoppade jag in i duschen. imorrn måste jag verkligen köpa halstabletter till min hals, mår inte alls bra men ska till skolan imorrn iallafall, vi har idrott så det är ett stort minus så vi hoppas att det inte regnar.. :/ aja..skriver mer imorrn vi får se. ha det så bra. kyssar
dagens favoritlåt

DET ÄR FORTFARANDE FRÅGESTUND

glöm inte att jag fortfarande har frågestund här på bloggen tills jag säger stopp :)

DAGENS OUTFIT..

hjälp vad tjock jag ser ut att vara..ni får ursäkta det + att min hand ser förstor ut, det är inte så irl!

touse linne - colombia
vitt bas linne under - hm
jeans ( cheap monday ) - u - turn
klackskor - belle shoes

EN HALSTABLETT TACK

oh nu sitter jag här och slutade skolan för en timma tillbaka. jag har så fruktansvärt ont i halsen sen imorse då jag inte kunde prata. ah iallafall, dagen gick väl normal lång men det va mycket humor i. snart ska jag nog gå ner till ica och köpa halstabletter för det här funkar ju inte.. ah men vi hörs senare då. kyssar

DAGENS OUTFIT


rosa linne - hm
vitt bas linne under - hm
skärp - ginatricot
jeans - hm

EN SKÖN DAG

hejsan bloggen.
kom in för kanske 10 minuter sen, har vart ute med filippa och hunden, haha ni måste se min bebis ( chica ) hon har nyligen klippt sig och är så himla söt, i think i die, ( hon kommer på bild här nedanför ) ah iallafall..imorrn så vet jag inte vad som händer men det får vi se (: ah har inte så mycket mer att skriva. ha det så bra kyss

TILL EN NY NIVÅ

nu vill jag börja satsa med min blogg lite mer.. så jag ska försöka..

- skriva minst 7 inlägg varje dag
- lägga in outfits lite mer
- lägga upp fler bilder
- vad har ni för ideer omkring att min blogg ska bli bättre ?

NEW CLOTHES

ah nu har jag suttit och beställt hem kläder från olika affärer och dom ska komma nu i veckan hoppas jag (:
juste, glömde att berätta att när jag va med mami i täby så hittade jag dom här söta sakerna som jag bara va tvungen att komma hem med !
 

BACK TO THE ROAD

imorgon är det ju skola och det är något som jag inte vill till + att det är en måndag och det betyder att veckan har börjat, hemskt. men åt andra sidan så börjar jag ju kl 9, sovmorgon så det är ju skönt :) vet inte vad jag ska skriva, jag kanske hinner med ett inlägg imorrn på morgonen annars så ses vi ju efter skolan..om jag inte tar min piercing, nej men gud nu får jag skärpa mig, vi får se ! ha det så bra och godnatt sötnosar.
kyssar

DAGENS..

Dagens vill ha: min mysdress
Dagens klädsel: shorts och linne
Dagens doft: inget
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens citat: inget..
Dagens köp: inget
Dagens saknad: filippa älskling
Dagens mat: mackor
Dagens roligaste: lillasyster ^^
Dagens finaste: mysdressen
Dagens najsaste: glass
Dagens tråkigaste: är seg som fan
Dagens humör: lite si sådär..
Dagens film: sex and the city
Dagens bästa: jag fick glass med choklad
Dagens sämsta: seg fortfarande

JAG SKRIVER, NI KOLLAR

DISS

1. outbildade piercare

ni vet ju om att jag skulle pierca tungan i fredags men att det inte vart av, och en anledning till det va för att den kvinnan som skulle pierca mig va inte utbildad, hur tror ni att jag känner mig då? om det blir fel kan jag ju mista smaken och det vill jag ju verkligen inte så det skippade jag.

2. inga pengar på mobilen
åh jag får iallafall damp när jag vill smsa men inte har pengar på mobilen, kan bara smsa till dom med comviq men typ inga av mina kompisar har det så det är ju roligt..inte.

3. dom tror att dom kan äga allt
framför ens bästa kompis så kan man vara normal och säga allt, men framför killarna eller andra så leker dom så sjukt mycket så det inte finns. dom tar fram " fjortisrösten" och leker som bara den..jag blir så irriterad på såna människor, seriöst lägg av ni anar inte hur patetiska ni är.

HISS

1. fjällräven nu
hah, okej jag kan ha hissat det innan men jag måste bara säga en sak. igår när jag och jennifer skulle ut och köpa godis och annat så va det svinkallt ute så jag tog min fjällis, och det finns andra som har gjort det också. jag hissar det för att vintern är påväg och man använder ju sin fjällis när det är kallt, så det är okej.

2. mysdresser
ååh gud vad mysigt det är med mysdress nu när det börjar bli kallt ute och så. så att man bara kan sitta hemma framför tv med en mysdress och sitta och värma sig själv med en kopp varm choklad, det här fick mig verkligen att längta till vintern.

3. filippa
oh gud jag måste bara berätta hur skön den där bruden är, shit en av dom skönaste jag känner och jag älskar henne verkligen och jag är fullt seriös nu, men jag kan inte leva utan henne. hon är en av dom sötaste, snällaste, underbaraste personen som jag känner. jag älskar henne helt enkelt mest !

EN TRÖTT STEPHANY

nu sitter jag här utan jennifer för att hon åkte hem tidigt imorse för att hon skulle fixa sig och sånt, duscha och andra saker. men jag ska typ träffa henne senare idag igen tror jag, vi får se hur det blir med det. juste, jag måste ringa filippa idag också, måste snacka med henne om en sak (: har inte så mycket mer att säga, skriver senare. kyssar


Typjussi gästbloggar !

Hejhej. Ikväll gästbloggar jag i Stephany ( bästis ) blogg. Vi ska snart se på film,dricka cola,äta godis och goooda nyttiga chips ;) Nyttigt är alltid bra ! Menvi hörs antagligen imorgon. Kiss my butt ! :) Missa inte när Stephany gästbloggar hos mig ikväll !
 Nejnej, absolut ingen smygreklam !
Nejdå, ingen smygreklam här inte !
Hata smygreklam ! :) Läs min blogg !  


I LICK A LOLLIPOP

nu sitter jag här med jennifer och vi har precis kommit från statoil, haha hände lite saker där som inte kommer ut..i think ^^ aha, men ni får ha det så bra så hörs vi imorrn då jag kanske ska pierca mig, vi får se :)
kyssar

A NICE NIGHT

nu har jag precis kommit in med jennifer men ska typ ut snart igen, vi ska till statoil och köpa godis. vi va ute med mina älsklingar, filippa & lovisa, hur sköna som helst, haha ^^ love them. aja, har inte så mycket mer att skriva, hörs senare ikväll. kyss

EN VIDEO FRÅN DAGEN

det här va en av dom två roliga sakerna som hände under dagen, mer detaljer imorrn.
18 september 2009 - steffie och jennifer


ONT OM TID

ledsen för dagens uppdatering men jag har inte haft tid. berättar allt imorrn, en rolig men fruktansvärt irriterande dag som jag hatar, världens sämsta dag i promise you that ! sitter hemma hos bästis och ska slagga här ! nu ska ni få höra en riktigt ovanlig sak, jag är trött. klockan är kvart i tolv och jag är trött ? det har aldrig vart så på en helg, men imorrn då jävlar ska jag vara uppe hela natten om jag tillbringar den med nån (a) hörs imorrn godnatt på er sötnosar, kyss !

ETT STORT SVART MOLN

just nu så är det ett stort svart moln över mig, jag är så irriterad. jag hittar inte min usb sladd så jag kan inte ladda ner bilder som jag har tagit idag, så dom får komma en annan dag. plus att jag inte kan svara på sms eftersom jag inte har pengar på min mobil, kan bara svara på dom med comviq, ah jag får damp snart. bästis om du ser det här, ja jag följer med dig vart du än går :) ah iallafall, imorrn så ska jag till skolan och pierca tungan efter skolan, taggad som fan. skriver imorrn kanske ett på morgonen ( tror inte det ) men annars blir det när jag kommer hem.
kyss

A WALK

har precis kommit hem, tog en promenad med min älskling och det va skönt. kl fyra ska jag vara barnvakt åt en liten flicka så jag har inget att göra tills dess..synd att jag inte bor inne i stan.. imorrn så ska jag ju pierca tungan så jag vill att den här dagen ska gå fort, haha (a) kyss


BESÖKSREKORD

kollade på min statestik nyss och såg att jag hade besöksrekord igår, tack mina söta läsare jag älskar er verkligen !

TRODDE JAG KUNDE SOVA UT

godmorgon !
oj, vad tidigt det är och jag som trodde att jag kunde sova ut och vila. nu sitter jag iallafall här med ansiktsmask från döda havet eller vad det nu va, härligt. snart ska jag skära upp lite frukt som jag kan sitta och äta på, jag sa ju att det här bara skulle vara min dag och jag känner att det är det också. hörs lite senare.
kyss ♥


I NEED THAT, I KNOW THAT

imorrn så kommer jag inte att gå till skolan för jag känner att jag behöver sova ut och bara ta det lungt, ta en egen dag bara för mig själv och ingen annan, som tur är tog jag med matten så att jag kan plugga lite granna också. men jag kommer självklart att skriva blogg imorrn, mer än vanligt tror jag ! nu ska jag ta en dusch och sen sova, är jätte trött. ni får ha det så bra och godnatt. hörs imorrn
kyssar

ITS TIME FOR FRÅGESTUND

nu är det så att jag kör en frågestund här på bloggen, jag svarar på allt, så det är bara att fråga på !
den avslutas när jag säger stopp !

DAGENS..

Kläder: linne & leggings
Smink: lite mascara..hemskt !
Frisyr: utsläppt
Läsning: svenska boken.. :/
Låt:
i know you want me - hatar den !
Mat: macka & kycklinggryta, :O
Vill ha: min piercing
Favorit: filippa
Köp: godis ;)
Humör: glad men seg som fan
Göromål: plugga
Borde: plugga
Puss: va till jennifer
Godis: jordgubbskabel
Längtan: älskling
Roligast: jennifer
Tråkigaste:
huvudvärken

VÄRLDENS SÖTASTE

hejsan. nu sitter jag inte i skolan utan nu har jag kommit hem. det första jag gjorde när jag kom hem va att gå ut med min älskling på en promenad :) imorrn så vet jag inte vad jag ska göra men på fredag så ska jag ju pierca tungan och jag är faktiskt inte nervös. hörs senare. kyss
här är en bild på min älskling :

NOW IM BACK

nu sitter jag här igen, and im back från matsalen. det va inte så gott men det gick väll att äta, det va kyckliggryta ! jag har lite pengar så jag ska snart gå till cafeterian och köpa en macka eller nått, vi får se :)
hörs när jag kommer hem, kyss

UPDATE : I SKOLAN

nu sitter jag här med elise och jennifer och bloggar, haha this is the life ! vi har vart och paddlat men jag paddlade inte för att jag tycker att jag känner mig lite förkyld, men jag bara jag fick åka med han som körde båten och han bad mig att köra båten, haha första gången och det va grymt kul, haha ^^ vi börjar om typ två timmar, men jag ska bara sitta här och chilla tills det kommer en lärare. vad har ni gjort idag dåra ? :) men skriver när jag kommer hem, ha det bra. kyss ♥

3 MINUTER SEN

jag har fortfarande panik men det fick precis en älg förbi vårat hus, min hund skällde som en galning och den va påväg mot pålsundsskolan ( ni som bor i vaxholm vet vart det ligger ) anar ni om jag hade vart ute nyss eller, jag hade fått panik !

DAGENS 15/9

Dagens vill ha: minst ett g på mitt prov
Dagens klädsel: jenas & linne + skärp
Dagens doft: parfym
Dagens frisyr: utsläppt & lockigt
Dagens citat: ända sättet att få en vän, är att vara en
Dagens köp: twix :)
Dagens saknad: den där flickan
Dagens mat: flingor med jennifer, mahaha ^^
Dagens roligaste: ebba älskling
Dagens finaste: vännerna
Dagens najsaste: skolfotot, x)
Dagens tråkigaste: en sak som hände..asso ååh !
Dagens humör: glad som satan
Dagens film: big momma, haha ^^
Dagens bästa: vännerna
Dagens sämsta: som dagens tråkigaste :@

IT'S YOUR SHOT

jag skulle vilja se vad ni tycker jag skulle passa bäst i, som bestämm nu åt mig :)
läpp eller tung piercing ?
 

I ALMOST FALL ASLEEP

jag har precis pluggat lite sammhällskunskap och jag håller på att somna, så tråkigt är det och jag har fortfarande spanska och matte kvar + att jag ska fixa min loggbok, den är ju så sjukt ful. men efter det här inlägget ska jag tebax till sängen och fortsätta plugga jag tror att det kommer att sluta med att jag somnar.. imorrn så ska vi paddla kanot med skolan men jag vägrar så jag ska be mamma att skriva en lapp om att jag tyvärr inte kan paddla kanot, det här kanske kommer att låta lite konstigt men jag är skit rädd för vatten. har inte så mycket mer att skriva plus att jag ska plugga. skriver lite senare.
kyss


VILA I FRID !

patrick swayze somnade in i sitt hem i Los Angeles igår natt.
Han blev 57 år gammal. Vila i frid !


IM BACK FROM SCHOOL

nu sitter jag här hemma hos mig med ebba och vi ska typ snart dra ut, i think. har inte gjort så mycket och har inte så mycket att berätta. frågestund börjar idag och slutar nån dag :) ha det bra
kyss

WE ARE BACK

hejsan alla sötnosar, nu sitter jag här med bästis för vi har håltimme i tre timmar och palla att man sitter i skolan och väntar där ? nej tack. idag ska jag typ vara med ebba och vara hemma hos mig, för första gången :) hah ^^ men jag orkar inte skriva idag är jag sur. ni får ha det så bra så skriver jag sen..kanske .
kyss


JAG FÖRVARNADE

hejsan bloggen, förlåt för sämst uppdatering men i tidigare inlägg sa jag att det skulle vara dålig uppdatering eftersom jag skulle vara med filippa och jag satt och kollade på hennes piercing hela tiden, haha ^^ och som sagt, på fredag ska jag ta piercing i tungan och är sjukt taggad och jag närmar mig framåt.. haha ni skulle hört vad mamma sa, hon bah ; istället för att du ska betala för att pierca tungan så kan jag betala att du tatuerar dig, en riktig tatuering, vill du det ? jag bah ; eh det ska jag göra när jag är 15 :) men nu blir det tungpiercing ! hon bah : men usch..a okej.. hahaha ^^ (a) vad har ni gjort idag dåra ? :) ni får ha det så bra så skriver jag mer imorrn. kyssar

JAG HANN MED ETT BLOGGINLÄGG

godmorgon mina söta läsare !
jag hann tydligen med ett inlägg nu på morgonen innan jag börjar dra mig till skolan. jag börjar kl 9 så jag börjar väll gå tjugo i eller kvart i, det är inte alls långt, typ 5 min härifrån :) jag hade tänkt att lägga in dagen outfit men jag hittar inte usb- kabeln så jag får ta kort med webcameran och den suger som ni redan vet. ah men ni får ha det så bra så skriver jag kanske när jag har kommit hem, btw, ska vara med filippa idag och kolla på hennes piercing, haha i like it xD ha en skön skoldag även om man oftast hatar måndagar.. :/
kyssar

grå tröja - ?
rosa linne - hm
vitt linne - hm
jeans - ?
skärp - ginatricot


JAG LÄNGTAR SOM FAN

omg vad jag längtar, sjukt taggad..men på lördag så händer det ! :)
 

EN TILL OMGÅNG, HISS & DISS


ANDRA GÅNGEN

nu sitter jag här och vanessa åkte hem för kanske en timma sen och jag har suttit och kollat runt på piercing ställen, jag ska ju pierca tungan på lördag och nu är det verkligen så, det ända som fattas är att boka tid ! :) längtar redan, sjukt taggad. träffade btw filippa, erina, agnes & ella nere vid ip och stannade och snackade lite med dom och filippa och erina har ju tagit tungpiercing, sjukt fint va det iallafall, :) har inte så mycket mer att skriva men vi hörs lite senare..ring för jag har tråkigt..
kyss

FÅR MIG ATT TÄNKA PÅ ALLT


DAGENS..

Dagens vill ha: respekt
Dagens klädsel: fotbbollsshorts & linne
Dagens doft: ingenting
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens citat: kärlek är ett brev skickat tusen gånger
Dagens köp: ingenting
Dagens saknad: vanessa
Dagens mat: rostade mackor
Dagens roligaste: vanessa i think
Dagens finaste: ina älskling
Dagens najsaste: inge skäll hittills
Dagens tråkigaste: tråkigheter
Dagens humör: bergodalbana
Dagens film: skräckis, ;)
Dagens bästa: vanessa
Dagens sämsta: filmen ska tebax

BESÖKSREKORD

igår så hade jag nytt besöksrekord och gissa om jag vart glad ? sjukt glad vart jag. tack för att ni är ni mina söta läsare, jag älskar er !


PÅ FEL SIDA AV VÄGEN

hejsan alla mina älsklingar.
igår spårade kvällen ut totalt, men jag hade grymt roligt iallafall, haha :) vi va ute till kanske tolv.. skulle vara ute längre men alla frös och vi satte på film och sånt. men det måste göras om..om ett bra tag, haha ^^ idag hade jag tänkt mig att spendera dagen med vanessa och träna och sånt, i love me. har inte så mycket mer att skriva, skriver lite senare.
kyss


EFTER MIDDAG

ina kommer att komma hit till vaxholm efter att hon har ätit och jag hoppas att det inte alls är lång tid kvar för jag saknar den bruden här hos mig ^^ när hon kommer ska vi iaf köpa massa gott och hyra en film som vi ska ha i kvällen, och sen sova i husvagnen, om det ens blir någon sova för vi ska vara ute hela natten typ haha, as najs ju :) men vi hörs lite senare och det kommer säkert att vara dålig uppdatering idag..förlåt
kyssar

jag och ina, bilden togs nångång i 7:an, älskar den bruden !


SATC STILEN

vad tycker ni om sex and the city - den nya stilen dom använder, hiss eller diss ? :)
min kommentar - jag hissar den


IM BACK ON TRACK

nu är jag tillbaka, kom precis hem från jennifer och ska snart hoppa in i duschen, känner att jag behöver det. sen vid tolv-ett tiden så kommer ina hit och ska slagga här och det ska bli sjukt roligt, det va ett bra tag sen :) vi ska sova nere vid min husvagn och vara ute hela natten och om ni vill något så är det bara att ringa till, 0700560291, svarar inte på dolt nummer. ah iallafall vi hörs lite senare.
kyssar

jag och jennifer igår kväll ;)

BÄSTIS FÖDELSEDAG

sitter nu här hemma hos bästis och firar hennes födelsedag tillsammans med henne, GRATTIS ! ( om ni inte grattar henne kommer jag personligen skicka en anmälan, hihi ^^ ) ah nu ska vi äta kladdkaka, älskar dig bästis och kyss på er alla andra <3

HELGEN ÄR SNART HÄR

ja du, imorrn är det fredag och det ska bli riktigt roligt att fira bästis födelsedag, säg grattis btw! och sen på lördag så ska jag vara med min älskling ina som jag har saknat så grymt mycket, det ska också bli sjukt roligt. vad ska ni hitta på under helgen dåra ? :)

filippa åkte precis hem och vi har kollat klart på idol, haha (a) älskade den sista killen, love him + att han va grymt söt ;) haha ^^ men skriver imorrn för nu ska jag hoppa in i duschen..ha det så bra och godnatt
kyssar

IDOL 2009 - TREDJE DELEN

nu sitter jag här med filippa och vi ska snart sätta oss ner framför tvn för att kolla på idol. men innan det börjar ska vi äta lite granna också. jag funderar på en sak, jag har ångrat mig, det ska inte bli navelpiercing imorrn utan jag kanske ska ta läppiercing eller tungpiercing, det är eran chans att välja, så tänk efter, vad skulle passa bäst på mig ? :) ah men nu ska jag somsagt äta, vi hörs kanske lite senare. inte så säker, ;)
kyss

IDOL 2009 - ANDRA DELEN

det är reklam på tv och jag sitter och ska börja kolla på idol, gör ni detsamma ?
hörs imorrn, kyss


BACK FROM TOWN

hej alla mina söta bloggläsare.
nu sitter jag här och har ingenting att göra, sitter och snackar med lite folk på msn och sånt. idag va jag inne i stan med filippa och det va chill, älskar den bruden ! imorrn vet jag inte vad som händer, men det får vi se och sen på fredag så fyller bästis år och då ska jag fira min födelsedag med henne, och sen på lördag så får jag äntligen vara med ina (a) YEEEY ! längtar verkligen ! har inte så mycket mer att skriva, hörs senare.
kyss


ANNORLUNDA

tack filippa för att du finns, det är du som gör mig lycklig.
jag älskar dig <3


FILIPPA GOES LOCKTÅNG

haha, ni kanske inte förstår rubriken men det betyder att jag sitter här och knappar på tangentbordet medans filippa är och lockar sitt hår, sjukt fint blir det, kmr bilder i promise ! vad har ni gjort idag ? jag har vart med filippa hela dagen och inte gjort så mycket, flummat för det mesta, haha like always ^^ har inte så mycket tid att skriva nu, skriver lite senare.
kyss

NÄRMRE BILD

här får ni en närmre bild på mitt andra hål i örat som jag tog i förrigår :) fint ?

LIKE THE EYES CAN SE

hej nu sitter jag här med filippa och jennifer, som vanligt och gör ingenting. jennifer letar kläder till imorrn och filippa testar hennes kläder + att jennifer gör massa pruttljud med munnen, haha ^^ har inte så mycket mer att skriva, återkommer när jag kommer hem igen.
kyss

S'YRREJ & NEB , BEN & JERRY'S

nu sitter jag här med vanessa och äter min favorit glass ben och jerrys som vi köpte nere på ica  för en stund sen :) självklart så köpte vi min favorit, phis food :)har inte så mycket mer att skriva men vi hörs.
kyssar

ni får ursäkta mig, jag är osminkad :O


LITE OM MIG

PERSONLIGT
Namn: stephany lahti
Födelsedag: 14 december
Smeknamn: steffie
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: brunett
Längd: 1.51 typ
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: skytten
Skostorlek: 35-36 (a)
Är dina föräldrar skilda: nej
Dålig vana: va ?

FAVORIT
Färg: rosa ofc
Sport: ridning / dans
Godis: surt ska det va
Affär: like ginatricot
Helgdag: fredag, lördag
Årstid: sommaren & vintern

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: jupp
Sovit utomhus: haha, aa
Spytt i skolan: aa..
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: aa
Varit på scen: jupps

DU
Svär: nästan alltid, :O
Sjunger bra: tycker jag, ibland
Duschar dagligen: ofc
Vill gifta dig: när jag blir äldre
Kommer överens med dina föräldrar: venne..
Äger en ipod: tre stycken
Sover med gosedjur: nej

THIS OR THAT
Pepsi/cola: cola
Mc donalds/burger king: Mc'donlads
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: film
Adidas/Nike: adidas
Kakor/paj: kakor

KAN DU
Gå ner i splitt: nej, suger på dt
Skriva med båda händerna: fult med vänster
Vissla: nej, haha
Blåsa en bubbla: jupps
Ha dina ögon i kors: jupps
Nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: vanessa
Du pratade i telefon med: filippa
Du kramade: vanessa
Du skällde på: pamela
Du sportade med: eh va ?

SENAST DU
Skrattade: haha, idag
Grät: tre veckor sen
Filmen du såg: twiligt ( stavning ? )

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: träd & en parkering
Lyssnar du på musik nu: nej
Vad har du på dig: jeans & tröja

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: tre kuddar
Dricker du mjölk: nej typ inte
Person du hatar mest: louise
Vad borde man uppfinna: pengarträd :)
Är du ett hälsofreak?: HAHAHA
Värsta vädret: regn


PIERCING DAGS

nu blir det piercing dags för lilla mig, på fredag ska jag ta hål i naveln och i december så blir det tungpiercing, ;) mjao ! igår tog jag också ett till hål i örat för er som ville veta, det kmr bli så sjukt snyggt på mig,
jag längtar redan !


FÖRKYLD ?

gaah hjälp, nu har filippa gått hem från att vi sov i husvagnen inatt, usch vad roligt det va :O fast fortfarande lite läskigt för typ vid tolv så va vi ute nere på stan, men sen när vi va va vid fotbollsplanen så va det en bil som jagade oss, gaaah ! :O iallafall, nu sitter jag här förkyld och täppt i näsan, kan typ inte andas med den, utan jag måste använda munnen som fan. har inte så mycket mer att skriva, så om ni vill ses så ring bara, :)
kyssar


SKUMPARTY !

igår va jag på skumparty med filippa, agnes och några till, sjukt kul va det :)
btw, jag är bara så jävla förbannad på louise stewart som förstörde min hårförlängning, hatar den kvinnan !
oj, nu kanske ni inte fattar vad jag snackar om, men jag orkar inte berätta. nu sitter jag här iallafall som vanligt med filippa och jenny och vi ska typ snart dra ut eller nått :) men vi hörs lite senare. kyss

DISSAR OCH HISSAR

1. att inte ha pengar
det är ju hemskt att inte ha pengar när man mest behöver dom och så fort man har pengar så försvinner dom på en gång, och en tusenlapp är ju inte alls mycket när det gäller att shoppa.

2. hårförlängning
jag vet, nu kanske ni tänker, men gud steffie har ju själv hårförlängning? men jag vet jag har det och skäms nästan lite över det så jag funderar på att sälja det. jag dissar hårförlängning för att jag tycker inte att man ska behöva ha någon annans hår på huvudet för att det ska se längre ut, varför inte bara ha sitt naturliga och tycka om det ? sköter du om ditt hår så växer det ju så som det ska.

3. svininfluensan
nu finns det en person i västerås som har dött av svininfluensan och det sprider sig jätte fort, det har blivit så allvarligt nu att i våran skola så har vi en medel som man lägger på händerna så fort man har rört någonting som tex, druckit ur samma glas eller tagit på en kran och sen petat sig i ögat eller något. jag blir ju rädd vafan.



1. vintern
helt plötsligt så längtar jag till vintern, att gå gå runt i sin fjällräven ( jag vet fett weird men jag älskar den ) och sina uggs och härliga koftor, och dricka varm choklad på kvällarna. jag längtar efter vintern så mycket som jag längtade efter sommaren och det är på högsta grad.

2. ny design
det är så snyggt när man ändrar design på bloggen, det förändrar lixom hela bloggen och man blir sjukt nöjd med sin blogg. man vill lixom bara skriva hela tiden och det är ett stort plus om man har läsare och en fin design, för har en blogg men inte en design så kan jag säga att det är tummen ner för mig.. men tummen upp gör designer på bloggen, sjukt fint.

3.tuggummi
älskar att tugga tuggummi i skolan och bara njuta av det och visste ni att det hjälper hjärnan att fungera bättre om man tuggar tuggummi så jag fattar inte varför man förbjuder det i våran skola ? sjukt weird..


FILIPPA ÅKTE PRECIS

filippa tog precis bussen hem och nu sitter jag här och har ingenting att göra. imorrn blir det typ klubberiet som filippa tvingar mig på, :O ah men vi får se hur det blir med det. har faktiskt inte så mycket att berätta men jag skriver lite senare, kan tyvärr inte lägga in bilder nu från dagen för att jag är inne på min lillasysters dator men jag lägger in så fort jag kmr till min :) tills dess får ni ha det så bra, kyssar

UT MED JENNY IN MED FILIPPA

okej då, det kanske lät lite konstigt med rubriken men jag ska berätta, jennifer gick precis hem för att käka och då kom filippa och hon sitter och plattar sitt hår jjust nu medans jag skriver blogg. idag så har vi inte gjort så mycket, typ bara vart ute på mitt tak och busat, maha ^^ vi är så busiga. vi ska snart ut dit igen för att vi ska ta kort så att jag har till bloggen, härligt va ? men tills dess får ni ha det så bra så hörs vi lite senare darlings.
kyssar

HAR INTE TID

har inte tid att blogga nu, sitter här med bästis. kyss

SES SENARE DARLINGS

ah och nu vet ni att frida vann veckans blogg tävlingen, ni bara måste kolla in hennes underbara blogg

nu ska jag dra mig ut på mitt tak och ta lite kort så att jag har till bloggen lite senare ikväll, men vi hörs ju lite senare. ni får ha det så bra. kyss

OJDÅ FYRA MINUTER SEN..

och vinnaren av veckans blogg är ... * trumvirvel *
FRIDA, ETT STORT GRATTIS TILL DIG !
kolla in hennes underbara blogg !


THE LAST TIME

nu är det tio minuter kvar tills jag avslutar vinnaren till veckans blogg, så rösta på era favoriter nu, avslutar den kl 18.00 :) här har ni dom tre finalisterna, det är bara en som kan vinna.

1.
frida
2. pamela
3. vanessa

nu är det 8 minuter kvar..skynda ! kyss

LIKE A SEXY BITCH

nu ska jag börja dra mig mot tv, hörs senare. kyss

PASSAR IN TILL MIN GARDEROB




allt från hm

GLASS & GREEN DAY

sitter nu här och äter daim glass & lyssnar på green day, kan det bli bättre ? nej det kan det typ inte :)

ERAN CHANS

nu är det eran chans att bestämma, vad ska jag förbättra med min blogg ?
vad vill ni att jag ska skriva mer om min blogg, bestämm utnyttja chansen nu ! :) kyss

ALLT FÖRSVINNER...NÄSTAN

min statestik går uppåt, eller okej jag ska vara ärlig, den går som en bergodalbana, haha ^^ iallafall, men kommentarerna ser jag inte ? vad har hänt med dom. skriver fler kommentarer, ;) kyssar


VET INTE VAD DET ÄR

känner mig inte så frisk, fick gå hem från skolan för ungefär en timma sen för jag mådde illa och nu har jag kollat på tv och ätit något för att jag ska må lite bättre och det gör jag nu. vi får se om jag vill åka till skolan imorrn och om jag mår bättre imorrn. men just nu vet jag inte vad jag ska göra. ni får ha det så bra så skriver jag lite senare. kyssar till mina sötaste

bjuder på bilden som jag tog nyss

MOT RUMMET

ska nog börja dra mig mot rummet nu och fixa det lite granna och sen ska jag nog lägga mig, känner mig så sjukt trött och jag måste kunna vakna upp imorrn. det är fan hur tidigt som helst men jag känner att jag inte orkar mer. vet inte om jag kommer att hinna skriva innan skolan börjar imorrn men det får vi ju se då. ni får ha det så bra och godnatt så hörs vi imorrn. kyssar till mina sötaste


VILL SE FILMEN NU


inspelningen av den nya sex and the city 2 har börjat och jag har blivit så sjukt sugen på att se filmen nu när den är klar, sjukt taggad ! vad tycker ni om att det ska komma en tvåa ?

MAN KÄNNER MEDLINDANDE

jag kände honom inte men ändå så känner man medlidande + låten som är så hemskt sorglig..vad säger ni ?
vila i frid

KLICK PÅ BILDEN OCH DU HITTAR HENNES BLOGG

filippa, jag älskar dig


I LIKE IT

Dagens vill ha: mer twix
Dagens klädsel: jenas, linne & skärp
Dagens doft: mycket parfym
Dagens frisyr: utsläppt som vanligt
Dagens citat: jag kan säga vad jag behöver säga
Dagens köp: hmm..macka ?
Dagens saknad: ebba vafan :/
Dagens mat: kyckling & sallad + sås
Dagens roligaste: filippa & jennifer ;)
Dagens finaste: bilderna vi tog
Dagens najsaste: jag vafan :)
Dagens tråkigaste: filippa och jennifer gick
Dagens humör: lite sur, men senare vart jag glad :D
Dagens film: ingen film typ xD
Dagens bästa: fortfarande filippa & jennifer
Dagens sämsta: jag har tråkigt nu

DAGENS OUTFIT


linne hm
skärp ginatricot
jeans hm

LIKE CATS

sitter nu här med jennifer och ni kommer få bilderna vi tog för ett tag sen ute på mitt tak, njut av söta katter ;)





så vad tycker ni, like barbie huh ? :) ofc we are barbies !
btw, vad händer i helgen för er ? :)

RSS 2.0