DNUL ANÖRG , GRÖNA LUND

hejsan alla mina söta läsare !
är hemma från grönalund med " J " och vi hade superkul..vad har ni gjort idag då ? hmm..som ni redan vet va jag på grönan och jag kan berätta lite kort om dagen..vi började med att åka extreme precis när vi kom in och sen efter den åkte jag inte " J " tilt, han va en fegis då så han vågade inte..haha ^^ iallafall skulle visa att jag va modig, mohahha ! ehmm..efter att vi hade åkt några saker så sa jag att om han åker tilt så lovar jag att åka insane, och så vart det..och jag älskade insane så jävla mycket att vi åkte den 8 ggr..för er som inte åkt den, åk den så fort du kommer dit ! ehmm och självklart så älskade han tilt som jag hade sagt till honom att han kommer att göra ^^ ahmm..det va väll lite kort om dagen..någon skickade ett mail till mig och frågade om hur min vecka kommer se ut och javisst det kan jag skriva här nedanför..

onsdag : stranden, sola och bada ofc
torsdag : grönalund med käraste linda
fredag : grönalund med käraste " M "
lördag : säkert stranden igen ;)
söndag : ska tvinga " V " till grönan då :)

jag vet hur ni tänker, hur fan kan hon åka till grönan så jävla många gånger på en vecka ? men dt kan jag svara på, det är så att jag är så himla grym och skaffade guldkort,  och då passar man ju på och fortfarande JAG ÄR BEROENDE !


JAG ÄR BEROENDE

godmorgon mina sötnosar :)
nu drar jag mig av till grönalund och shteeker i solen där..jag vet men jag är beroende jag kan inte hjälpa det, iallafall hälsa om du ser mig och jag bloggar självklart när jag kommer hem, ha det bra alla & sköt om er. sakna mig inte för mycket nu, jag kommer ju tillbaka på kvällen (a)

FÖRLÅT ?

jag är ledsen för att jag la ut massa nyheter, men jag hade bara lust att göra det + att det faktiskt är lite kul att läsa om lite skvaller för dom som gillar det och då är jag med. det som jag la ner va väll det mest intressanta, men mest intressanta av dom va väll om blondinbella, eller vad säger du ? ah har inget mer att skriva, vi hörs senare. pussar och kramar, jag vet att ni älskar mig som jag älskar er.

ASHELY OLSEN ?!

Ashley Olsen

snälla, vad är det för hemsk klänning ? det ser ut som om den har vart med i en bilkrock eller något, hemsk va den iallafall eller vad tycker du ?

BLOGGNYHET ?


Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 18, och pojkvännen Nils "Storstadspojken" Grundberg, 24, har snabbt blivit offentliga personer genom sina bloggar. I senaste numret av Veckorevyn berättar bloggdrottningen om hur hon hanterar kändisskapets baksidor med otrohetsrykten och skvaller.  

- Folk går och längtar tills vi gör slut eller efter att Nils träffar en annan. Vi har haft en saga alldeles för länge, säger hon.  

Blondinbella menar dock att det bästa sättet att skaka av sig ryktena är att lita på varandra.  

- Man bara måste det, annars funkar det inte.

DAGENS LÅT


HOME FROM TÄBY CENTRUM

hejsan alla mina sunshines !
hur är det mer er ? joo med mig så är det bra, kom nyss hem från täby centrum och det va sjukt kul med bästavän såklart. kom inte hem med något fynd men whatever, köpte ändå dt jag behövde för tilltället igår så dt är lungt..jag har panik, jennifer kunde nt åka till grönan med mig imorrn så snälla, kan inte du åka dit med mig ? skulle vara superkul !
har inget mer att skriva, jo förresten, jag vart utelåst men lånade en stege och klättrade upp för den till balkongen och nu är jag hemma, haha :') ha det bra och förresten, jag vet att ni älskar mig.

JAG ÄLSKAR DIG

min älskling..

NAGELLACK

här har ni några av mina alla nagellack, dom här är mina absolut favorita..och jag ska måla om naglarna när jag fått upp till 4 kommentarer..för ni får välja vilken färg jag ska ha ?
1. glitter i färgen guld
2. limegrön
3. orange
4. mörk lila
5. chock rosa
6. svart
7. glitter rosa
8. röd

NÄR MAN HAR PENGAR BEHÖVER JAG...

- brun utan sol
- shorts
- tunika
- bikini
- underkläder
- örhängen
- halsband
- nagellack
- tröjor
- strumpor
- inpackning
- läppglans
- skor

hmm..jag vet inte hur jag ska få tag på pengarna för att ha råd med det här, men det kommer att lösa sig det är bara att tjata och tjata och tjata sen kanske man kan vara snäll och städa huset eller något ? nu är steffie snäll..

LÄS DEN TJOCKA MENINGEN & SLÄNG NER EN KOMMENTAR , PANIK !


kom nyss in från balkongen, har färgat håret på min moster & min mamma, och vi va ute i balkongen för att det inte skulle lukta så himla mycket i huset..iallafall, imorrn så blir det täby centrum med bästavän ( jennifer ) och det ska bli riktigt kul, like always och jag vet faktiskt inte om jag kommer hem med något fynd, men jag hoppas det iallafall..hmm..juste jag har faktiskt panik för att
på tisdag måste jag till grönalund, jag vet inte varför men jag bara känner att jag måste dit, så snälla, om du vill dit med mig så är det bara att skriva ner en kommentar och skriva att du vill ?! , ah men jag skriver mer senare inatt..ha det bra & sköt om er..sakna mig inte bara för mycket nu !

HEMMA FRÅN SHOPPING !

hejsan alla mina söta läsare !
som jag hade sagt innan så skulle jag komma hem med några fynd och det gjorde jag såklart.. imorrn ska jag till täby igen med bästavän för den här gången vart det med mamma, får kolla ifall jag har lite pengar kvar så att jag kan spendera lite mer pengar på några söta fynd. ah här kommer iallafall bilder på det jag köpte som jag lovade.. VIKTIGT : alla kläder är så mycket finare i verkligheten, ( för webbcamen suger )

1. mina shades, så jävla underbara + att det är så ballt med rosa


2. en lila tröja som är mycket snyggare i verkligheten än på bilden..skit snygg


3. en sjukt fin skjorta, jätte söt ( mycket finare i verkligheten )


4. ett par gula shorts som är hur härliga som helst, passar bra nu till sommaren


5. en fin midje kjol som är svart med skärp


6. en sött litet rosa linne som jag bara älskade, kärlek vid första ögonkastet, ^^


aa det va väll allt som jag köpte idag, får väll se om jag hittar något imorrn med bästavän !
ha det bra sötnosar & sköt om er så ses vi senare..

ERIKSÖ, IGEN !

shulululu mina älsklingar,
kom nyss ut ur duschen efter att ha vart i eriksö med vanessa och lillasystern, det va skönt att ta ett kvällsdopp innan man kommer hem och sätter sig vid datorn hela natten, haha ! vad händer imorrn för er då ? jag tror att jag ska till täby antingen med mamma eller bästavän, vet inte hur det blir..ska snacka med henne sen..ehmm..har inte så mycket mer att berätta, men hursomhelst kommer jag iallfall hem med någonting imorrn och då visas det på bloggen såklart..har fortfarande inte hittat min kamera och har fortfarande ingen mobil, så der får tas med webben..men vi hörs senare inatt..
ha det bra, förresten, sakna mig inte för mycket ni medans jag är borta !

MASSOR MED KÄRLEK

FRIDA OCH EBBA ÄR ETT PAR SKÖNINGAR ^^

gaah nu är jag hemma och det känns tomt utan frida och ebba. kom hem och kollade på termometern, 25 grader ? asso seriöst skojjar ni med mig eller, jag höll förfan på att torka ut på vägen hem, hah ^^ iallafall, det är ju alltid härligt med sol, men idag tror jag faktiskt att jag föredrog skuggan..den va sval, och det va perfekt. iallafall, vi gick ner på stan och köpte glass, najjs najjs. sen så kollade vi på shades och imorrn ska jag ner dit igen och köpa ett par, ett par rosa eller svarta blir det nog, vilken tror du skulle passa på mig bäst ? 
svarta med glitter på eller baby rosa ? ( bild tagen från google )


GODNATT PÅ ER ALLA MINA SÖTA LÄSARE

nu är klockan 01.17 och jag ska lägga mig och måla naglarna, hmm..i någon sommarfärg..men vi hörs imorrn då jag ska vara med älsklingarna, ebba och frida..vi kommer ha det bäst & mysigast..ha det bra, sakna mig inte för mycket nu.


HAR FÅTT FÄRG !

såja, nu är jag hemma från solen, det va så sjukt härligt att bara vara nere vid standen och chilla med kusinerna. ehm..imorrn så blir det vaxholm med mina älsklingar, frida och ebba, så sjukt söta dom är btw som jag älskar sjukt mkt. ah, vi hörs nog imorrn eller senare på natten, ha det bra älsklingar.. jag vet att ni älskar mig !

MASSOR MED KÄRLEK


HAN HAR LÄMNAT SCENEN !

MICHAEL JACKSON - VILA I FRID
1958-2009


superstjärnan Michael Jackson fick hjärtstillestånd - dog trots en timslång kamp för att rädda hans liv.
" king of pop " blev 50 år. vill du veta mer ? kolla på www.aftonbladet.se

HEMMA FRÅN GRÖNALUND

shena all sötnosar !
hur är det med alla er ? jo med mig så är det bra, kom hem från grönan för typ nån timme sen. har inte så mycket att berätta men jag och J började att åka extreme precis när vi kom in så det va härligt (a) men det va härligt + att vi åkte allting, allting, allting! yes baby ! ah men nu måste jag ut med hunden men vi hörs imorrn eller ikväll, vi får se ;)
förresten, tack för den underbara dagen idag J <3

MASSOR MED KÄRLEK


ERIKSÖ

hejsan alla mina älsklingar !
kom precis hem från sköna solen, har vart nere i eriksö med bästavän, tog ett dopp oxå, det va svalkande skönt. men vi va tyvärr tvugna att säga hejdå för typ 10 min sen, usch, för att jag måste duscha, fixa mig & ja ta hand om mig iallafall, skönhet lxm ? har absolut inget mer att skriva, hörs senare!
sakna mig inte för mycket nu !



MASSOR MED KÄRLEK

BÄSTAVÄN SOVER HÄR !

nu slaggar bästis här, kommer ha skit kul, vi hörs imorrn,


MASSOR MED KÄRLEK


DÅLIG UPPDATERING !

hejsan sötnosar !
jag är ledsen för att det har vart så himla dåligt med min uppdatering, och jag skriver alltid, aah vi hörs när jag kommer hem ! men sen hör jag inte av mig, ska skärpa mig,jag lovar ! iallafall idag kom jag ju från grönan, kom vid åtta tiden, ( tidigt jag vet, men palla ) men jag kan ju berätta om dagen iallafall..

jag gick upp kl 08.00 och klädde på mig, åt frukost och sminkade mig, sen gick jag och väckte min kusin kl 9 ( han va den som jag skulle åka med ) men han vaknade inte så jag kom igen och väkte honom när vi skulle börja gå ner mot busshållsplaten, då var klockan 09.50, och bussen gick 10.03..när vi gick ner dit så kom bussen och vi hann med den som tur va, sen bla bla bla....när vi kom fram till grönan va vi först ut och kutade till katapulten och åkte den som första, sen gick vi till extreme och sen frittfall typ 6 ggr, as najs ju eller hur ?
aa, vi åkte allt på grönan förutom insane ( asso den ser skit läskig ut, då menar jag läskig ) :$
aa det va väll om min dag, hur har eran dag vart ? :)
inget mer att berätta, vi hörs, glöm inte : jag älskar er lika mycket som ni älskar mig ! (a)
( det vart tyvärr inga bilder pga att min kamera är borta, och min mobil tappad i täby centrum .. :O


MASSOR MED KÄRLEK

MOT GRÖNALUND !

nu drar jag till grönalund, vi hörs när jag kommer hem !

MASSOR MED KÄRLEK


ÄNDRADE PLANER

det vart ändrade planergrund av att min kusin ångrade sig, jag åker till grönan idag ( klockan är efter 12 ) men måndag, åker jag. hälsa om du ser mig !



MASSOR MED KÄRLEK

NORRTÄLJE

hejsan alla gullungar !
för några minuter sen kom jag hem från solen, och det va väll rätt skönt, har inte direkt fått någon färg men om det fortsätter att vara fint väder så är det bara att sola på, mjau ! hmm..typ vid 18.00 så åker jag till norrtälje för att hälsa på valpen som ni redan vet, sjukt kul ju. vi hörs när jag kommer tillbaka, ha det bra älsklingar & sköt om er !


MASSOR MED KÄRLEK

SOLA ELLER ÅKA ?

hejsan alla mina söta läsare !
ni kanske undrar över rubriken ? men det är ju så att jag har en hund som hade fått valpar ( det visste ni som följde min blogg innan )  och vi sålde ju alla, men jag vart så jävla kära i dom så att vi va tvugna att ta telefonnummer för att kunna hälsa på, ( klarar mig inte utan dom ) och det kanske vi ska göra idag..iallafall om dom är hemma. annars om dom inte är det så ska jag ut på " balkongen " och sola så att jag får lite färg iallafall, men det spelar inte så stor roll eftersom pappa ändå ska köpa brun utan sol till mig, härligt ! aja, vi hörs ikväll ifall ifall jag åker, annars så hörs vi om några eller nån timme, ha det bra & sköt om er !


MASSOR MED KÄRLEK

DAGENS LÅT



MASSOR MED KÄRLEK

JAG ÄLSKAR ER

ÅÅÅÅH, MITT LÄSARANTAL HAR GÅTT UPP SJUKT MYCKET, FORTSÄTT SÅ, TACK SÅ MYCKET MINA SÖTA LÄSARE, JAG ÄLSKAR ER ! :D



MASSOR MED KÄRLEK

BLOGGLUST MEN INGET ATT SKRIVA

hejsan alla mina söta läsare !
jag irriterar mig på mig själv, jag har sån himla blogglust men vet inte vad jag ska skriva, har typ redan skrivit om dagen i tidigare inlägg..jag kanske ska skriva om hur min vecka kommer se ut ? eftersom det är lördag idag så börjar jag från söndag-söndag..
söndag : hälsa på valpen
måndag : vill du hitta på någonting ?
tisdag : grönalund med kusinen :)
onsdag : ut och springa
torsdag : grönalund med josefin :)
fredag : ut och springa
lördag : grönalund med jennifer :)
söndag : vill du hitta på någonting ?

som ni ser ska jag till grönalund 3 gånger i veckan, men fan om man har guldkort då gäller det fan xD <3
hah, om du vill hitta på något med mig på måndagen eller söndagen då är det bara att skriva en kommentar :)


MASSOR MED KÄRLEK

PINK IS COOLT



MASSOR MED KÄRLEK

GAMLA OCH NYA BILDER




MASSOR MED KÄRLEK

HEMMA FRÅN BÄSTAVÄN

hejsan alla gullungar därute !
nu är jag hemma från bästavän ( jennifer ) och det är inte såkul, för jag och hon hade så jävla kul..aja..när vi vaknade typ vid 11 så hade vi absolut ingenting att göra efter frukosten, först tänkte vi dra till grönalund med jennifer va pank så det vart inte så, centrum är ju stängt så vi bestämde oss för att gå ner och köpa glass i sverige ! men vi åker till grönan på lördag ist. hoppas det blir fint väder då , yes babe. ah, har typ inget mer att skriva, men vi hörs,

MASSOR MED KÄRLEK

BLOGG.SE

gaaah vad jag får damp på bloggen nu, det funkar inte att ladda upp bilder, så jag får göra såhär ist.
dagens fråga : tycker ni att jag ska sluta blogga ?


MASSOR MED KÄRLEK

BÄSTAVÄN, HERE I COME !


DU VET VÄLL ATT JAG ÄLSKAR DIG ABSOLUT MEST ?

MASSOR MED KÄRLEK


MIDSOMMAR

hejsan alla gullungar !
idag är det ju midsommar, och jag firade med att vara i resarö med klackar + bästavän. haha sjukt kul va det iallafall, vi va där nere och klagade på att det inte funkar med klackar i lera, skit oxå. iallafall, alla tyckte säkert vi va sjuka men ofta vi ens bryr oss ? ah iallafall, halv 11 ska jag hem till jennifer och vi ska shteeeeka som fan och ha skit kul..vet faktiskt inte om vi kommer vara ute ikväll, men vi får se. vi hörs imorrn då jag är hemma från bästavän.
GLAD MIDSOMMAR förresten.. (:


MASSOR MED KÄRLEK

V. INLÄGG FRÅN IGÅR



MASSOR MED KÄRLEK

DAGENS FRÅGA : HUR LÄNGE HAR DU BLOGGAT ?



MASSOR MED KÄRLEK


DOM BARA FÖLJDE MED MIG HEM

klackskor - behövde verkligen dom, skit snygga !


enkla skor, men med stil, mjao !


14 år till salu - en sann historia, lät så jävla bra, har du läst den ?


aa det va väll det som följe med mig hem idag, om ni undrar något är det bara att ställa frågan..

MASSOR MED KÄRLEK

GRÖNA LUND

för några timmar sen kom jag hem från grönalund, efter att ha vart där med min älskade louise och två killar, jocke och kommer inte ihåg den andras namn *ledsen* ...hah men iallafall det va grymt kul..jag åkte för det mesta katapulten för första gången, jag är grym ! det vart ingen insane idag heller, men det blir det på torsdag..när det är mindre kö + att det inte är lika mycket människor där som dt va idag :/ iallafall, nu ska jag dra mig mot sängen och läsa, min bok äger den heter : jag vill ha ett liv..asso seriöst läs den, den äger alla böcker som finns !
aja, men vi hörs, men tills dess, svara på frågan :)

dagens fråga : har du vart på grönan i år ? :)

MASSOR MED KÄRLEK

FÖRLÅT

hello sunshines !
jag är ledsen för att jag drog ut min ilska på bloggen och att jag inte hade lust att skriva, men det va så att ibland så har jag bara ingen lust att skriva, då jag inte vet vad jag ska skriva om. idag vet jag inte heller vad jag ska skriva men jag kan försöka..

idag kommer min kusin hem till mig och vi kanske, bara kanske åker till min andra kusin, kul där. men jag vet inte för jag har ingenting att åka med men jag får se om min mamma skjutsar mig, det ligger lixom i jakobsberg men dah ? det är sommarlov och vi kan sova där, och min kusin är as najs..haha :)
det är väll allt som händer idag, skriver mer ikväll om jag hinner, men tills dess
ha det bra & sköt om er

MASSOR MED KÄRLEK

SÅ JÄVLA GRYMMA, ELLER HUR ? :O



MASSOR MED KÄRLEK

JAG GRÅTER VARJE GÅNG, JAG ÄLSKAR HONOM FAN ! :/



MASSOR MED KÄRLEK

ATT DU ENS ORKAR

jag fattar seriöst ingenting om vad du håller på med ? så jävla falsk du är. du försöker bara ljuga dig fram men fattar du inte att jag märker det eller ? jag har nog aldrig hatat någon så mycket som jag hatar dig nu. du är så jävla patetiskt så jag tycker synd om dig, och din blogg ? haha det suger ju förfan apballe. du är så jävla äcklig så att det inte är sant, jag mår fan illa av att se dig, jag blir så jävla äcklad. seriöst, varför kan du inte bara säga sanningen som vi andra gör ? du är så jävla falsk, johanna engstrand.
förlåt att jag drog ut min ilska på bloggen, men jag va tvugen, orkar inte mer.


CHOKLAD OCH EN FILM

som ni vet brukar jag ju alltid skriva , hello sunshines!  men idag funkar det inte, det bara vräker ner och jag har ingen lust för att blogga idag, senare ikväll..förlåt

MASSOR MED KÄRLEK

HISS OCH DISS

jag dissar :

- regnet
som kommer nu ? asso vafan det ska lxm vara sol nu, och ändå så vräker det ner ..det suger
- bikbok, dom har blivit helt smaklösa nu..det finns absolut ingenting man vill ha där..
- skavsår, usch jag hade det igår..jag skulle ha på mig mina nya skor och jag fick skavsår och va tvugen att ha på mig dom hela kvällen för vi va nere i stan..usch säger jag bara..
- städa rummet , hah det är ju fan det råkigaste som finns..det finns inget sämre ju..gud vad tråkigt

jag hissar :

- skolavslutning + sommarlov,
vi fick det igår, och gud vad skönt det va, självklart tillbringade jag det med mina vänner på ett disco..storstugan, hah ^^
- fredagskvällar , det är alltid någonting kul som händer då, det är då man kommer igång, yeey
- en lördag,
man är med en kompis hela dagen, man kanske till och med sover hos personen och myser med godis & film.
- klackskor, gud jag älskar klackskor, en stor hiss till dom

eller vad tycker ni ? något som inte stämmer kanske ?

SOMMARENS KÄRLEK TILL ER

SKOLAVSLUTNING

hello sunshines !
vart ska man börja ? joo jag börjar såhär..
igår va det skolavslutning, vi slutade vid 11 ungefär..jag skulle vara med jennifer men hon försvann så jag åkte hem och bytte skor och kläder och allt, men innan det så frågar johanna om hon vill till täby med mig ? så då svarade jag ju ja eftersom jag pallar inte stanna hemma hela jävla dagen.. :/ iallafall, så jag fick inte tag i jennifer eftersom min mobil är tappat någonstans i täby centrum, gaah ! :O iallafall, asso förlåt jennifer , JAG VILLE VERKLIGEN VARA MED DIG JAG LOVAR ! ( hade skit tråkigt med johanna, men ellinor va fett skön ;) hah, aja nu ska jag hoppa in i duchen sen vara med jennifer, om ni vill ses på lovet, släng ner en kommentar ?

SOMMARLOVS KÄRLEK TILL ER

SVAR PÅ ANDRA FRÅGESTUNDEN

- favosport ? - jag föredrar ridning
- gillar du blondinbella ? - hon är väll söt, men ingen bra bloggare
- hur länge har du bloggat ? - snart i 3 månader
- vilkas bloggar läser du ? - kissies, gaybloggen & lily
- säg en blogg som du gillar mycket ? - gaybloggen solklart !
- hur många bloggar har du haft ? - hade den här för ett pra tag sen, sen började jag om på den..
- vilken skola går du i ? - söderfjärdskolan i vaxholm
- längtar du till nått och vad ? - jag längtar till fredag, för då börjar sommarlovet ;)
- har du guldkort till gröna-lund ? - klart jag har

ställ gärna fler frågor :)

MASSOR MED KÄRLEK

BODY SHOPS INPACKNINGAR

hello sunshines !

idag så har jag faktiskt inte gjort så mkt, trodde jag skulle till stan / täby med pappa och köpa avslutningskläder men han orkade tyvärr inte, så det får bli imorrn, så det är najs..
jag kollade precis in i duschen, ( fråga mig inte varför, för jag vet inte ) och jag såg att min hårinpackning snart är slut, så jag funderar på en ny, en av body shops, ska be mamma att köpa den, i just love it.


MASSOR MED KÄRLEK

LADY GAGA - EH EH



MASSOR MED KÄRLEK

BRITNEY SPEARS



MASSOR MED KÄRLEK

VÄLKOMMEN HEM TILL MIG, ^^

hah, ni undrar säkert över rubriken ? haha nej men asso det är så att idag åkte jag till arninge och köpte lite fler fiskar, stenar & växter, haha det är faktiskt kul att ha fiskar..jag vet dt låter hur tråkigt som helst, men lxm dom är as balla i glada färger (a) hihi ^^
aja, nu ska jag palla mig ut och köpa hårfärg, men tills dess sköt om er & ha det bra,


MASSOR MED KÄRLEK


URSÄKTA

asso ni får ursäkta min blogg- header, jag skulle bara kolla en grej..kommer kanske ny imorrn eller ikväll ;)
aja, ha det bra, * hinner inte skriva *


MASSOR MED KÄRLEK

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

- besöksrekord ? -  120 tror jag :/
- favoritfärg ? -  rosa ofc :)
- vad heter din hund ? - chica, ;) 

- blondinbella eller kenza ? - kenza lungt
- svart eller vit? - svart :)
- kissie eller gaybloggen? - gaybloggen solklart !
- Nrj eller The Voice? - the voice

har ni fler frågor, så skicka gärna, jag svarar ärligt. jag lovar !

MASSOR MED KÄRLEK

FRÅGESTUND

nu kommer ni få ställa, hur många frågor ni vill och det kan handla om vad som helst,
svarar på alla idag kl 21.00 !
BÖÖÖÖRJA FRÅGA NU !



MASSOR MED KÄRLEK


HEMMA FRÅN SKOLAN

hello sunshines !
som ni ser på rubriken så är jag hemma från skolan idag, kunde verkligen inte stiga upp imorse och jag kände mig faktiskt lite sjuk, usch. men imorrn så blir det skola igen och då ska jag ta igen allting som jag inte gjorde i 6:an, haha jag vet jag är fett konstig, men sånt är livet. hmm..sitter och smsar med ebba och johanna och dom verkar verkliggen ha det kul, imorrn kanske jag ska vara med ebba, hoppas det.

hmm..innan jag började skriva det här inlägget kollade jag på min statestik och den har åkt ner skit mkt, förstår inte vad det är som händer, den går upp, ner upp ner upp ner, det är jätte tråkigt om jag ska få vara ärlig. okej, jag kanske fattar det är lixom inte direkt så kul att sitta och läsa en lång text utan bild, men jag har ett problem. jag hittar inte min kamera och har panik, och min mobil har jätte dålig kamera, så jag kan inte lägga ut några bilder, jag är ledsen men jag ska kolla om jag hittar något annat, men tills dess får ni nöja er med några gamla bilder.
aja, skriver senare ha det bra älsklingar..



MASSOR MED KÄRLEK

DUSCHA SEN SOVA

hello sunshines !
förlåt för att inte ha skrivit så mkt, men jag får inte så mkt tid över.
 iallafall som ni visste va jag med johanna engstrand i stallet idag och gosade med hästarna :)
hmm..jag är så sjukt trött så förlåt om jag inte skriver så mkt, men imorrn lovar jag att jag kommer skriva massa inlägg. aja, vi hörs sötnosar
dagens fråga : vad heter din blogg ?

MASSOR MED KÄRLEK

TACK SÅ MYCKET

hello sunshines !

nu är jag så ovanligt glad, för det första vill jag säga tack till mina vänner
och bloggläsare för att ni säger att jag inte ska sluta blogga och för att ni tycker min
blogg är gullig, jag älskar er
och dessutom, jag tror nog inte att jag ska sluta blogga, har fått fler läsare nu och det säger jag tack över.
jag har ingenting att skriva så jag berättar hur min vecka kommer se ut..

tisdag- vara med min älskling, Johanna
onsdag- ingen aning, tror jag tar igen allt som jag har missat
torsdag- träna, måste ju få lite motion
fredag- ingen aning..någon som vill ses ?
lördag- nån som vill ses ?
söndag- yyeeeees, grönalund med ebba ! :)

btw, om ni vill ses får ni slänga ner en kommentar, för då kan jag säga att vi kommer ha det najjs, :) <3



MASSOR MED KÄRLEK

HAR TRÅKIGT

SENASTE
1. Kompisen du träffade: johanna
2. Personen du pratade I telefon med: mamma
3. Du fick SMS av: ebba
4. Du kramade: johanna
5. Kläder: fotbollshorts och tröja
6. Bättre än igår: kommer inte ihåg vad jag gjorde igår
7. Är det: johanna
8. Planer: va med min älskling
9. Något tråkigt som händer imorgon: engelskaprov -.-

FAVORIT
10. Nummer: 27
11. Färg: rosa ofc
12. Årstid: sommar
13. Saknar du någon?: mm..
14. Humör för tillfället?: glad, :)

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: klädde på mig
16. Vad åt du sist?: chips
17. Vad irriterar du dig på?: plocka undan min tallrik
18. Tror du på distansförållanden?: ja men lycka till liksom?
19. Vem tänker du på just nu?: att jag ska gå snart..
20. Tror du att personen tänker på dig med?: va ?
21. Vart reste du sist?: estland
22. Vad gjorde du igår kväll?: sov
23. Liknar du din mamma eller pappa?: lite olika
24. Ler du ofta?: aa
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: mm
27. I vems säng sov du i igår natt?: min egna
28. Vilken färg har din tröja?: vit & blå ankare

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: nästan
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: jupps
31. Gråter du när du skadar dig?: beror på

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: jupps
33. Vad gör dig glad?: allt som inte gör mig ledsen
34. Önskar du att du var lyckligare?: kan inte bli det tror jag ;)
35. Är lycka överskattat?: kanske
36. Kan musik göra dig glad?: absolut!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: såklart!
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: nej ?
41. Är du kär?: nej
42. Vem hatar du verkligen?: ingen..
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: så tråkigt liv finns inte
44. Är du en mobbare?: kan hända..:$
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?:mm..
46. Har du blivit sviken någon gång?: mm..

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: nejnej, absolut inte
48. Favoritämne?: OM jag måste välja, profil
49. Värsta ämne: alla ?
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: ibland faktiskt


TILL JOHANNA !

asso älskling det känns som om allting bara faller isär mellan oss, förstår du inte att jag inte orkar utan dig ? du är mitt allt och det hoppas jag verkligen att du vet. jag älskar dig och har alltid gjort och kommer alltid att göra.
med dig känns livet mycket enklare och jag kan andas och ta det lungt, du är mitt syre och utan dig funkar inte jag.
utan dig skulle mitt liv vara trist, jag skulle inte orka leva jag skulle falla ihop på knäna och ge upp. du ger mig styrka och det är jag så tacksam över. inga ord kan förklara hur mina känslor är för dig, men jag kan säga att jag älskar dig högt och att det alltid kommer att vara så, tro mig du är som en syster för mig. från din egna steffus.

SKOLAN

hello sunshines !
som ni ser så sitter jag i skolan med johanna och vi ska snart ha profil..usch så tråkigt.
iallafall om ni läste inlägget innan det här så stog det ju att jag va så sjukt sur över nästan allting, men nu
när jag är med johanna så känns det så mkt bättre..tack för allting !
inget mer kommer hända idag, sola när jag kommer hem ska jag göra så att jag blir BRUN! ;)
mina planer för imorrn är att jag ska vara med johanna och jag ska kolla på när hon rider, längtar så.
sen på söndag ska jag till grönan med sötnosen ebba, as roligt ju ! :)
inget mer att berätta...förrsten, as fint väder idag, har shorts på mig, najjs :)
vi hörs älsklingar

MASSOR MED KÄRLEK

RSS 2.0